Adalah dimaklumkan bahawa penutupan dan lencongan laluan di Jalan Plumbum 7/101, Persiaran Permai, Shah Alam akan dijalankan dari 25 Julai hingga 31 Julai 2018 bagi melaksanakan kerja-kerja perancangan pengurusan trafik dan pembaikpulihan pembentungan di kawasan tersebut.

Susur masuk ke Jalan Plumbum 7/101 akan ditutup dan trafik akan dilencongkan mengikut arah anak panah HIJAU di dalam peta dibawah. Semasa penutupan ini, pengguna jalan yang menuju ke Jalan Plumbum 7/101 akan dikawal oleh pemberi isyarat dengan menggunakan kaedah “BERHENTI” dan “JALAN”.

Kami memohon maaf di atas segala kesulitan yang berlaku kepada orang awam.

Kerjasama anda amat dihargai kerana pembinaan LRT3 adalah untuk kebaikan masa depan dalam meningkatkan sistem pengangkutan awam di Lembah Klang.

 

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Muzzaffir Zabri Pazal Karim, Pengurus Pembinaan                                                                                              : 017 – 3203365
Alia Amira Zulkhairi, Eksekutif, Pegawai Perhubungan Awam                                                                       : 012 – 8298255

-->
Translate »