Merujuk kepada kelulusan dari pihak Majlis Perbandaran Klang (MPK) dan Jabatan Kerja Raya (JKR), adalah dimaklumkan bahawa terdapat lencongan trafik di Jalan Meru, Klang, untuk menjalankan kerja-kerja pengalihan perparitan LRT3. Lencongan ini akan bermula dari 1 November 2018 sehingga 31 Januari 2019 selama tiga (3) bulan.

 

Lencongan laluan adalah seperti berikut:

 

Lencongan trafik di Jalan Meru, Klang (24 jam)

Sebahagian jalan di Jalan Meru akan ditutup. Pengguna jalan raya dari Pasar Besar Klang yang ingin menuju ke Jalan Meru akan dilencongkan seperti yang ditunjukkan anak panah HIJAU didalam peta dibawah.

 

 

 

Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul. Kerjasama anda amat kami hargai kerana pembinaan LRT3 adalah untuk kebaikan masa depan dan untuk meningkatkan sistem pengangkutan awam di Lembah Klang.

 

Untuk sebarang pertanyaan/aduan, sila hubungi:

 

Vanessa Song, Pengurus, Pegawai Perhubungan Awam                                                                                    : 012 – 232 3782

Nadia Rosli, Eksekutif, Pegawai Perhubungan Awam                                                                                          : 017 – 388 9357

-->
Translate »