Merujuk kepada kelulusan dari pihak Majlis Perbandaran Klang (MPK) dan Jabatan Kerja Raya (JKR), adalah dimaklumkan bahawa terdapat lencongan trafik di Jalan Tun Abdul Razak, Klang, untuk menjalankan kerja-kerja pengalihan paip air. Lencongan trafik ini akan dijalankan bermula dari 12 November 2018 sehingga 11 Februari 2019 selama tiga (3) bulan.

 

Lencongan trafik di Jalan Tun Abdul Razak, Klang (24 hours)

Laluanpaling kiri di Jalan Tun Abdul Razak menghala ke Persiaran Tengku Ampuan Rahimah akan ditutup. Pengguna jalan raya akan dilencongkan seperti yang ditunjukkan anak panah HIJAU di dalam peta dibawah.

 

 

Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul. Kerjasama anda amat kami hargai kerana pembinaan LRT3 adalah untuk kebaikan masa depan dan untuk meningkatkan sistem pengangkutan awam di Lembah Klang.

 

Untuk sebarang pertanyaan/aduan, sila hubungi:

Vanessa Song, Pengurus, Pegawai Perhubungan Awam                                                                                    : 012 – 232 3782

Nadia Rosli, Eksekutif, Pegawai Perhubungan Awam                                                                                          : 017 – 388 9357

 

-->
Translate »