Tarikh   18 April 2019 hingga 8 Julai 2019
Hari   Isnin hingga Jumaat
Tempoh Masa   10:00 malam hingga 6:00 pagi
Tujuan

 Peringkat 1:

Penutupan sebahagian lorong kiri di pintu masuk dan pintu keluar stesen minyak Petronas dan Shell adalah untuk memudahkan kerja-kerja pengalihan utiliti, termasuk pengalihan kabel TNB dan Telekom serta pemindahan paip air SYABAS.

 Peringkat 2:

Penutupan sebahagian lorong kiri di antara pintu masuk dan pintu keluar stesen minyak Petronasdan Shell dan berdekatan Plaza Glomac adalah untuk memudahkan kerja-kerja pengalihan utiliti, termasuk pengalihan kabel TNB dan Telekom serta pemindahan paip air SYABAS.

 

Berikut adalah peta yang menunjukkan penutupan laluan dan lencongan jalan di jalan keluar Tol Subang susur Petronas dan Shell:

 

Peringkat 1

 

Peringkat 2

 

Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul. Kerjasama anda amat kami hargai kerana pembinaan LRT3 adalah untuk masa depan kita dan bagi meningkatkan sistem pengangkutan awam di Lembah Klang.

 

Untuk sebarang pertanyaan / aduan, sila hubungi:

 

Ta Kok Chang, Pengurus Kanan Projek                                                                                                                           : 019-2653837

Salmi Azuriza Che Ali, Eksekutif Kanan, Perhubungan Awam                                                                          : 012-6546905

 

 

 

 

 

-->
Translate »