Tarikh 

 27 September 2019 hingga 28 September 2019

Hari

 Jumaat hingga Sabtu

Tempoh Masa

 11:00 malam hingga 5:00 pagi

Tujuan 

 Kerja-kerja pemasangan tetopi tiang sambut untuk projek LRT 3.

 

Terdapat penutupan jalan sementara di Jalan Langat menuju ke Klang, bermula dari persimpangan Lebuh Batu Nilam hingga simpang Jalan Batu Nilam 1. Pemandu dari arah Banting menuju ke Klang akan dilencongkan ke Lebuh Batu Nilam, kemudian menghala ke kanan Persiaran Batu Nilam dan diikuti dengan satu lagi belokan kanan di persimpangan Jalan Batu Unjur sebelum kembali ke Jalan Langat.

Pemandu dari Lebuh Batu Nilam menuju Jalan Langat akan membelok kiri ke Lorong Batu Nilam 1b, seterusnya belok kiri ke Jalan Batu Nilam 1 dan terus ke simpang Persiaran Batu Nilam. Dari sini, pemandu akan membelok ke kanan menuju Jalan Batu Unjur sebelum menuju ke Jalan Langat.

 

Berikut adalah peta yang menunjukkan penutupan dan lencongan laluan tersebut:

 

 

Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul. Kerjasama anda amat kami hargai kerana pembinaan LRT3 adalah untuk masa depan kita dan bagi meningkatkan sistem pengangkutan awam di Lembah Klang.

 

Untuk sebarang pertanyaan / aduan, sila hubungi:

 

Syahnaz bin Abdullah, Pengurus Pembinaan                                                                                                                                                                                             : 012 – 295 3840

Raja Nazhatul Shima binti Raja Abdul Aziz, Pengurus Perhubungan Awam dan Pihak-Pihak Berkepentingan                                                : 010 – 5597979

-->
Translate »