Tarikh 8 November 2019 hingga 24 April 2020
Hari Isnin hingga Ahad
Tempoh masa 24 jam
Tujuan Penutupan jalan adalah untuk kerja-kerja pengalihan utiliti, pembinaan cerucuk, pemasangan ‘cofferdam’, pembinaan tetopi cerucuk (pile cap), pembinaan tiang cerucuk (pier works), pembinaan kepala tiang (pier head) dan pelancaran ‘U-Girder’ untuk projek LRT3.

 

Berikut adalah peta yang menunjukkan penutupan dan lencongan laluan tersebut:

 

Peta 1:

 

Untuk kenderaan berat, pemandu perlu menggunakan jalan alternatif menerusi Jalan Tropicana Selatan 1 dengan melalui Jalan Tropicana Selatan dan Persiaran Tropicana sebelum menuju ke Lebuh Bandar Utama seperti ditunjukkan dengan anak panah di dalam peta di bawah:

 

Peta 2:

 

Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul. Kerjasama anda amat kami hargai kerana pembinaan LRT3 adalah untuk masa depan kita dan bagi meningkatkan sistem pengangkutan awam di Lembah Klang.

 

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi:

 

Ong Ken Kee, Pengurus Kanan Pembinaan                                                                                                                  : 019-663 2139

Vanessa Vivekananda, Pengurus Perhubungan Awam                                                                                          : 019-283 5815

-->
Translate »