Tarikh 9 Mac 2020 hingga 31 Mac 2020
Hari Isnin hingga Ahad
Tempoh masa 10:00 malam hingga 5:00 pagi
Tujuan Kerja-kerja pelancaran U-beam dan kerja-kerja lain yang berkaitan dengan projek LRT3

 Merujuk kepada kelulusan dari pihak Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) dan Lebuhraya Grand Sepadu, satu (1) lorong di Lebuhraya Grand Sepadu (menghala ke Pelabuhan Klang dan Kapar) akan ditutup dan dilencongkan secara berkala bagi membolehkan kerja-kerja pelancaran U-beam dan kerja-kerja lain yang berkaitan dengan projek LRT3.

Semasa penutupan, pengguna jalan raya yang ingin menuju ke Pelabuhan Klang dan Kapar akan dilencongkan seperti ditunjukkan dalam peta berikut:

 

 

Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang dialami. Kerjasama anda amat kami hargai kerana pembinaan LRT3 adalah untuk kebaikan masa depan dan untuk meningkatkan sistem pengangkutan awam di Lembah Klang.

 

Untuk sebarang pertanyaan/aduan sila hubungi:

Vanessa Song, Pengurus Perhubungan Awam                                                                                                      : 012 – 232 3782

Lee Hueh Yang, Pengurus Projek                                                                                                                                   : 013 – 389 6786

 

-->
Translate »