Tarikh15 Ogos 2023 hingga 20 Ogos 2023
HariSelasa hingga Ahad
Tempoh masa11:00 malam hingga 5:00 pagi
TujuanUntuk memudahkan kerja-kerja pelancaran “Link Bridge”dan kerja-kerja  berkaitan dengan projek LRT3

Berikut adalah peta yang menunjukkan penutupan laluan dan lencongan trafik:

Penutup 1: Semua lorong berhadapan stesen Petronas dan Shell menuju arah Kuala Lumpur / Sungai Buloh dan lorong paling kanan & lorong tengah di NKVE menuju arah Shah Alam / Subang akan ditutup.

Penutup 2: Semua lorong bersebelahan lot kedai Aman Suria dan Dataran Prima menuju arah Subang / Shah Alam dan lorong paling kanan & lorong tengah di NKVE heading towards Kuala Lumpur / Sungai Buloh-bound akan ditutup.

Kerja-kerja ini akan dilaksanakan dengan kelulusan dari Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) dan Projek Lebuhraya Usahaman Berhad (PLUS).

Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul dan amat menghargai kerjasama dan kesabaran anda semasa kami membina LRT3 untuk penambahbaikan masa hadapan semua.

Untuk sebarang pertanyaan / aduan, sila hubungi:

Mohamad Rasydi Awang Chik, Pengurus Kanan Projek                                                                                     : 011-10404515

Salmi Azuriza Che Ali, Eksekutif Kanan, Perhubungan Awam                                                                        : 012-6546905

-->
Translate »